Våre tjenester

Websider

Vi benytter vi oss av et publiseringsverktøy basert på åpen kildekode kalt Joomla. Dette er et publiseringsverktøy med fokus på utseende, nettstandard og brukervennlighet. Den beste delen av dette verktøyet er at det kan tilpasses etter dine behover, og har du behov for å utvide med nye funksjoner som nyhetsbrev, nettbutikk, sms tjenester o.l så kan dette enkelt utvides. Det finnes ingen grenser! Ovenpå det hele så legger vekt på at det helt fra starten legges til rette for alle digitale flater – PC/Mac, nettbrett og mobil.

Mobil apps

Har du en god idè? Eller har du et ønske om å finne den riktige appen for deg? Vi kan hjelpe deg, og finne den riktige Appen med alle de funksjonene du behøver. Mobile apps har kommet mer og mer de siste årene, og bringer oss store fordeler. Det er et stort utvalg av funksjonalitet vi kan ta med oss og bruke i den appen du ønsker. Det kan være alt fra kamera, kontakt oppføringer til bevegelses teknikk og GPS.

Idèutvikling

Den gode ideen er verktøyet som skal hjelpe oss på veien mot målet. Det er den som skal bære det gode budskapet. Noen ganger kan den komme intuitivt, andre ganger som et resultat av systematisk arbeid. Men den vil alltid være bygget på et solid fundament av bevisste valg. Det er det som er forskjellen på å utvikle ideer og å ”finne på noe”.

Sosiale medier

Sosiale medier kan ikke erstatte kommunikasjon på andre flater, men skal være et godt supplement. Deltagelse i sosiale medier må komme som et resultat av en tydelig og bevisst strategi. Med de riktige metoder og det rette formål så kan man utnytte et meget stort publikum til det man ønsker.
Dette kan vi hjelpe deg med.

Drift og service tjenester

Backup, oppgradering, sikkerhet og stabilitet er og blir med tiden bare viktigere innen IT. Statistikk viser at opptil 70% av utdatterte websider er blitt hacket, og i de fleste tilfellene er ikke eieren klare over dette. Gjennom avansert utstyr, automatiserte løsninger, gode rutiner og kontinuerlig overvåking kan vi stoppe all uønsket trafikk i det trafikken kommer. Vi er en av de første i Norge til å levere en så omfattende alt-i-en løsning!

JoomShaper